Kopalnia Marzeń

Poleć znajomemu poleć znajomemu   | Mapa serwisu mapa serwisu

Twój koszyk: koszyk jest pusty. Do zapłaty: 0


Opinie klientów

Poniżej znajdą Państwo opinie nt. naszego sklepu wystawione przez naszych zadowolonych klientów. Jeżeli dokonali Państwo zakupu w naszym sklepie i pragną wystawić nam opinię, prosimy o przejście do formularza.

Jesteś na stronie: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10  


Zamówienie dotarło bardzo szybko i w stanie nieuszkodzonym, dziękuję bardzo.

Jolanta Wojciechowicz, 2011-09-14

Profesjonalnie, towar bezpiecznie zapakowany, szybka realizacja zamówienia i przesyłka. Polecam.

Marcin, Katowice, 2011-08-03

Zamówienie doszło błyskawicznie. W piątek po południu złożyłam zamówienie, a w poniedziałek przed południem cieszyłam się z zakupu. Towar zgodny z opisem i oczekiwaniami. Na pewno sklep zyskał kolejnego klienta.Polecam.

Grażyna , 2011-08-01

Polecam rzetelnego sprzedawcę.Łączę pozdrowienia.

Sylwester Marchwiński, 2011-07-27

Bardzo dziękuję! Wczoraj zamówiłam dwie piękne filiżanki i dziś już stoją na moim stole i cieszą oko. Wszystko zgadza się z opisem na stronie. Będę Was polecać! Kasia 05-07-2011

Katarzyna Jaworska, 2011-07-05

Towar zgodny z opisem, transakcja szybka i sprawna, polecam.

Grażyna Sadal, 2011-06-01

Pełen profesjonalizm - doskonały kontakt - błyskawiczna wysyłka - POLECAM!!!

Mirosław W. Mucko , 2011-05-02

"Kopalnia Marzeń " jest sklepem godnym polecenia , wszystkie zamówione towary dotarły do mnie bardzo dobrze zapakowane i w idealnym stanie. Dziękuję i pozdrawiam

Grażyna Krygowska,2011-0412, 2011-04-12

Wspaniały kontakt i kultura w załatwieniu zakupu. Przedmiot zgodny ze zdjęciami i opisem. Przesyłkę otrzymałem następnego dnia, znakomicie zapakowaną i przygotowaną do transportu. Zainteresowanym polecam zakupy w Kopalni Marzeń.Z podziękowaniem i pozdrowieniami dla personelu. 15.03.2011.

Urelan- Janusz Kuczkowski, 2011-03-15

Jestem bardzo zadowolonoa. Serwis zgodny z opisem i...przepiękny. Przesyłka dotarła szybko i była doskonale zabezpieczona. Gorąco polecam ten sklep!

Małgorzata Jodłowska, 2011-03-03
Jesteś na stronie: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10  

Formularz wystawienia opinii

Jeżeli chcą Państwo dodać opinię nt. zakupów w naszym sklepie, prosimy o wypełnienie poniższego formularza.

Formularz

Kontakt

Galeria Antyki-Kopalnia Marzeń
ul. Jórskiego 41 lokal 3
03-584 Warszawa
e-mail: antyki@kopalniamarzen.pl

Informacja wygenerowana dnia 2017-12-13 02:27
http://kopalniamarzen.pl/opinie_klientow.php
Informacja nie stanowi oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego (zgodnie z art. 71 k.c.).

Galeria Antyki-Kopalnia Marzeń
ul. Jórskiego 41 lokal 3
03-584 Warszawa
e-mail: antyki@kopalniamarzen.pl

Jeżeli chcesz polecić naszą stronę - lub wybrany produkt - znajomemu wypełnij poniższy formularz - informacja zostanie wysłana na wskazany adres e-mail.
* Twoje imię:
* Twój e-mail:
* Imię odbiorcy:
* E-mail odbiorcy:
Komentarz:
* pole wymagane
Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek pytania dotyczące naszej oferty, prosimy o przekazanie ich za pomocą poniższego formularza.
* Twoje imię:
* Twój e-mail:
Pytanie:
* pole wymagane