Kopalnia Marzeń

Poleć znajomemu poleć znajomemu   | Mapa serwisu mapa serwisu

Twój koszyk: koszyk jest pusty. Do zapłaty: 0


Opinie klientów

Poniżej znajdą Państwo opinie nt. naszego sklepu wystawione przez naszych zadowolonych klientów. Jeżeli dokonali Państwo zakupu w naszym sklepie i pragną wystawić nam opinię, prosimy o przejście do formularza.

Jesteś na stronie: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10  


Zakupiłam 2 przepiękne serwisy: obiadowy i obiadowo-kawowy - w sumie ponad 130 szt.porcelany. Opis bardzo rzetelny a zdjęcia oddające rzeczywistość; kontakt przemiły i bardzo profesjonalny; wysyłka kurierem błyskawiczna i bezpieczna ; wszystkie elementy zapakowane w folię bąbelkową , dodatkowo kwiecisty papier wyściełający wszystkie boki paczek = bezpiecznie i elegancko ! Z dużym uznaniem stwierdzam, że wspólpraca z "Kopalnią Marzeń" to wielka przyjemność !! Polecam wszystkim kupującym i serdecznie pozdrawiam panią Iwonkę :) :)

Ewa Kozdraś, 2010-06-22

Bardzo udana transakcja, została przeprowadzona profesjonalnie, szybko i bardzo sympatycznie

Izabela Gniadkowska, 2010-06-10

Dziękuję za przesyłkę. Wspaniałe i niepowtarzalne dzieła sztuki.Polecam sklep Kopalnia Marzeń.Pozdrawiam.
Kasia, 17.05.2010

Katarzyna, 2010-05-17

W dniu dzisiejszym, po zaciekłej walce z UPS-em wreszcie otrzymałam zamówiony garnitur do kawy. Serwis porcelanowy dotarł do mnie cały. Dziękuję serdecznie za gratisy w postaci zapasowych elementów do serwisu. Polecam serdecznie sklep Antyki-Kopalnia Marzeń!!! To solidna firma, która dba o swoich klientów i ich zadowolenie, co nie jest dziś wcale takie częste. Pozdrawiam serdecznie!

Iwona Moździerska, 2010-05-12

Jestem bardzo zadowolony, mebel w b.dobrym stanie,solidnie zapakowany. Polecam !!

Mariusz Rajzer, 2010-04-27

Ekspresowy kontakt, możliwość zapłaty przelewem lub kartą kredytową. Super szybka wysyłka no i oczywiście przedmiot zgodny z opisem i zdjęciami.
Mebel został bardzo dobrze również zabezpieczony na czas transportu...

Wojtek, 2010-04-27

jestem bardzo zadowolona, prawie 2 miesiące szukałam niepowtarzalnej biżuterii, a tylko u Państwa się ona znalazła,w dodatku jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu. wysyłka w ciągu 24h, polecam :)

Dorota, 2010-04-20

pełny profesionalizm, polecam ,serdecznie pozdr

Marian z Trzcianki, 2010-04-17

Wszystko OK.Polecam.

Edward Ulatowski, 2010-03-16

wszystko ok dziękuję

ak, 2010-02-27
Jesteś na stronie: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10  

Formularz wystawienia opinii

Jeżeli chcą Państwo dodać opinię nt. zakupów w naszym sklepie, prosimy o wypełnienie poniższego formularza.

Formularz

Kontakt

Galeria Antyki-Kopalnia Marzeń
ul. Jórskiego 41 lokal 3
03-584 Warszawa
e-mail: antyki@kopalniamarzen.pl

Informacja wygenerowana dnia 2017-12-13 02:27
http://kopalniamarzen.pl/opinie_klientow.php
Informacja nie stanowi oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego (zgodnie z art. 71 k.c.).

Galeria Antyki-Kopalnia Marzeń
ul. Jórskiego 41 lokal 3
03-584 Warszawa
e-mail: antyki@kopalniamarzen.pl

Jeżeli chcesz polecić naszą stronę - lub wybrany produkt - znajomemu wypełnij poniższy formularz - informacja zostanie wysłana na wskazany adres e-mail.
* Twoje imię:
* Twój e-mail:
* Imię odbiorcy:
* E-mail odbiorcy:
Komentarz:
* pole wymagane
Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek pytania dotyczące naszej oferty, prosimy o przekazanie ich za pomocą poniższego formularza.
* Twoje imię:
* Twój e-mail:
Pytanie:
* pole wymagane